Contact rapid

Fă-ți o programare

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Terapie și Protetică Dentară

  Terapie și Protetică Dentară

  În clinica GRANDISDENTAL din Brașov realizăm lucrări de protetică dentară pentru înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă, inclusiv pentru reabilitarea completă și complexă a arcadelor dentare. Realizăm intervenții de protetică dentară urmărind nevoile pacientului (de ordin funcțional și/sau estetic)  și principiile stomatologiei biomimetice.

  Orice lucrare stomatologică în beneficiul pacientului trebuie să imite dinții naturali. Medicina stomatologică biomimetică are ca principiu restaurarea dentară urmărind caracteristicile naturale ale dinților atât din punct de vedere funcțional cât și din punct de vedere estetic.

  Principiul stomatologiei biomimetice se aliniază perfect cu principiul holistic pentru a realiza intervenții minim invazive și pentru a conserva cât mai bine cu putință dintele natural. Cu echipa GRANDISDENTAL, zâmbetul tău devine natural și unic, așa cum ești tu. Tocmai de aceea serviciile noastre de stomatologie premium sunt personalizate și urmăresc vindecarea pacienților ținând cont de toți factorii implicați atât din punct de vedere fiziologic cât și estetic.

  Aplicarea ozonului medical în terapia cariilor dentare

  La Clinica GRANDISDENTAL din Brașov aplicăm ozonul medical pentru eliminarea bacteriilor care au cauzat apariția cariei dentare. Ținând cont de faptul că ozonul medical are capacitatea de a distruge în 20 de secunde, 99.9% din bacteriile care produc carii, reușim să reducem la minimum riscul apariției cariei secundare, asigurând o durabilitate mare a lucrării dentare.

  Obturații din compozit

  Am ales să reconstruim dinții cu materiale compozite nanohibride pentru avantajele superioare și proprietățile fizice excepționale pe care acestea le au față de plombele clasice. Astfel, aceste materiale prezintă rezistență extrem de ridicată la uzură și fractură, având capacități superioare estetice. Mai mult decât atât, datorită proprietăților acestor materiale, are loc lipirea de dinte prin sistem adeziv auto-gravant fotopolimerizabil, cunoscut drept fiind ”standardul de aur” al sistemelor adezive, nu mai este nevoie de îndepărtat țesuturi dentare sănătoase. Astfel, pregătirea unei cavități carioase pentru obturații este minim invazivă și se rezumă doar la înlăturarea țesuturilor infectate.

  În clinica stomatologică GRANDISDENTAL din Brașov înlocuim plombele mici și medii din amalgam cu obturații din compozit nanohibrid atât pentru un aspect natural cât și pentru proprietățile superioare pe care le oferă acest material.

  Încrustații dentare din ceramică

  Încrustațiile dentare sunt restaurări dentare indirecte, făcute în laborator, folosite pentru reconstrucții minim invazive, restabilirea funcției dentare și păstrarea unui aspect natural. Incrustațiile sunt recomandate pentru carii extinse și pentru restaurarea cu succes a coroanei dentare fără lucrări stomatologice invazive.

  Fațete dentare

  Dacă vrei să îți corectezi zâmbetul sau să ascunzi anumite defecte (colorații, dantură strâmbă, spații inegale) îți recomandăm fațete dentare realizate din ceramică integrală pentru că sunt rezistente și imită foarte bine aspectul natural al dinților.

  Fațetele dentare sunt ideale pentru cazurile legate de forma, dimensiunea sau culoarea dinților. În clinica GRANDISDENTAL din Brașov, pentru rezultate maxime, recomandam tratamentele de fațetare în baza protocoalelor Digital Smile Design (DSD).

  Coronițe și punți bio-compatibile

  În clinica GRANDISDENTAL din Brașov am ales să lucrăm fără metal pentru a le oferi pacienților soluții naturale și bio-compatibile de restaurare dentară. Folosim tehnologia 3D CAD/CAM pentru lucrări de reconstrucție precise și de calitate înaltă. Aspectul natural și rezistența ridicată a coroanelor și punților din ceramică sau zirconiu face posibilă practicarea stomatologiei biomimetice.

  Tratamente dentare estetice și de durată

  În cadrul clinicii stomatologice GRANDISDENTAL din Brașov oferim tratamente de protetică dentară personalizate. Găsim cea mai bună varianta de tratament din punct de vedere funcțional, estetic, al timpului de realizare și al bugetului pacientului. Realizăm: proteze dentare fixe sau mobile, coroane pe implanturi, proteze pe implanturi, punți și coronițe dentare sau alte lucrări de reconstrucție și estetică dentară.

  Te așteptăm în clinica noastră pentru a găsi soluția ideală de restaurare dentară pentru tine!

  Programează-te pentru un consult personalizat

  POARTĂ-ȚI ZÂMBETUL CU ÎNCREDERE!
  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.