Contact rapid

Fă-ți o programare

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Tehnologii

  Tehnologii

  Am dotat clinica stomatologica GRANDISDENTAL din Brașov cu tehnologii inovatoare, de ultimă generație.

  Sistemul IQAir Dental Hg FlexVac – sistem de purificare al aerului și protecție superioară împotriva COVID-19 în Clinica GRANDISDENTAL

  În Clinica GRANDISDENTAL din Brașov dispunem de un sistem superior de purificare a aerului IQAir Dental Hg FlexVac care oferă protecție pacientului și echipei medicale împotriva expunerii la poluanții chimici și biologici precum vaporii de mercur din timpul îndepărtării plombelor de amalgam. De asemenea, sistemul IQAir Dental Hg FlexVac asigură protecție și în expunerea la microorganisme infecțioase și viruși care sunt generați și aerosolizați în timpul procedurilor stomatologice de rutină.

  Albire dentara Philips Zoom pentru un zâmbet srălucitor

  Albirea dentară cu Philips Zoom este un tratament profesional bazat pe o tehnologie modernă premium. Este o procedură rapidă și cea mai bună soluție pentru o albire de durată a dinților. Într-o singură ședință care durează până in 60 de minute, în clinica GRANDISDENTAL Brasov, obținem albirea dinților cu până la 9 nuanțe, fără a sensibiliza dinții. Spre deosebire de alte sisteme de albire, albirea cu lampa Philips Zoom este sigură pentru pacient, utilizează o lumina LED brevetată pentru rezultate maxime în timp redus.

  DSD - Digital Smile Design pentru un zâmbet perfect

  În Clinica GRANDISDENTAL realizăm design-ul zâmbetului tău ideal cu ajutorul tehnologiei Digital Smile Design. Tehnologia DSD se bazează pe analiza digitală a proporțiilor tale faciale și dentare, într-o abordare sistemică pentru evaluarea, diagnosticarea, planificarea și implementarea proceselor de tratament unice pentru cazul tău specific. Cu ajutorul unui soft specializat obținem un design personalizat al zâmbetului și o simulare a rezultatului final. Astfel, vei vedea chiar de la început cum vei arăta tu și cum va arăta dantura ta la sfârșitul procesului.

  Tehnica de îndepărtare sigură a amalgamului SMART (Safe Amalgam Removal Tehnique)

  În Clinica GRANDISDENTAL din Brasov înlăturăm plombele de amalgam în condiții de maximă siguranță pentru pacient, personalul medical și mediul înconjurător. Respectăm protocoalele IAOMT (Academia Internațională de Medicină Orală și Toxicologie) pentru îndepărtarea mai sigură a amalgamului, care include mască de oxigen pentru pacient, izolarea cavității orale cu diga non-latex, separator de amalgam Sirona, aspirație Clean-up și IQAir Dental Hg FlexVac. IQAir este un sistem puternic de curățare a aerului din cameră care captează mercurul în timpul înlăturării plombei de amalgam.

  Aplicarea locală a ozonului medical

  În Clinica GRANDISDENTAL folosim echipamente sofisticate pentru a genera ozonul medical. În practica stomatologică, pentru administrarea locală a ozonului folosim generatorul de ozon medical german Humadent, care ne permite să efectuăm următoarele proceduri: sterilizarea cariilor și a dinților; sterilizarea endodontică; sterilizarea alveolelor post-extracție; aplicarea apei ozonate în diferite tratamente a afecțiunilor la nivelul mucoasei bucale, etc.

  Aplicarea sistemică a ozonului medical

  Terapia sistemică cu ozon medical este folosită de peste 20 de ani de dr. Andrei Pîrgari, Doctor în Științe Medicale în domeniul parodontologiei, timp în care a observat și demonstrat în mod științific beneficiile sale în ceea ce privește oprirea evoluției parodontitei marginale și a întregului proces inflamator.
  Fiind o terapie unică în felul său, ozonoterapia are un puternic efect imuno-modulator și antioxidant, este non-toxică, bio-compatibilă și anti-inflamatoare reușind să echilibreze răspunsul imunologic dereglat, oprind evoluția bolii, fiind totodată un agent deosebit de eficient în combaterea infecțiilor de orice natură.

  Scanare intraorală digitală cu precizie maximă

  La Clinica GRANDISDENTAL din Brașov folosim Scannerul Intraoral digital MEDIT i700, un dispozitiv esențial pentru stomatologia digitală, care ne permite să captăm și să redăm computerizat cu precizie maximă amprenta digitală a danturii. Procedura de scanare durează mai puțin de 2 minute, calitatea modelului virtual fiind o copie exactă a originalului. Procedura este minim invazivă pentru pacient și exclude folosirea materialelor de amprentare. Amprentarea digitală este folosită pentru a colecta informații detaliate despre forma și starea suprafeței dinților, a gingiilor, a arcadelor, a ocluziei - toate fiind necesare pentru un tratament de calitate.

  Tehnologia CAD-CAM

  În clinica GRANDISDENTAL din Brașov am ales să lucrăm fără metal pentru a le oferi pacienților soluții naturale și bio-compatibile de restaurare dentară. Folosim tehnologia 3D Cam/Cad pentru lucrări de reconstrucție precise și de calitate înaltă. Aspectul natural și rezistența ridicată a coroanelor și punților din Oxid de Zirconiu și Ceramică integrală fac posibilă practicarea stomatologiei bio-mimetice.

  Tehnici de chirurgie parodontală regenerativă

  Igienizarea și curățarea suprafeței radiculare utilizând tehnologii bio-oxidative și materiale de adiție osoasă combinate cu tehnici de chirurgie parodontală obținute prin studiu avansat, schimb de experiență și practică de peste 20 de ani, duc la rezultate predictibile și sustenabile pentru pacienți. Astfel, vindecarea rapidă și regenerarea țesuturilor parodontale le permite pacienților să obțină din nou confortul vieții prin păstrarea dinților naturali.

  Tehnologia A-PRF (Advanced-Platelet Rich Fibrin)

  A-PRF reprezintă tehnologia de ultimă generație în chirurgia dentară și implantologie, grăbind semnificativ procesul de vindecare după intervențiile chirurgicale. Această tehnologie ne permite efectuarea intervențiilor chirurgicale sigure, fiind minim invazive și cu disconfort redus.

  Implantologie dentară ghidată

  Chirurgia asistată de computer este o procedură inovatoare în implantologie, ce permite poziționarea sigură și previzibilă a implantului pe arcada dentară. Chirurgia ghidată este o tehnică extrem de eficientă folosită cu succes în Clinica GRANDISDENTAL, ceea ce asigură inserarea exactă a implantului dentar, permițând efectuarea unei intervenții chirurgicale cât mai exacte, minim invazive, într-un timp redus și foarte des fără suturi, dar cu un rezultat post operator excelent. Avantajul principal al tehnicii îl reprezintă evitarea amplasării greșite a implantului și reducerea numărului de intervenții chirurgicale, ceea ce în final duce la creșterea ratei de integrare cu succes a implantului dentar.

  Bonturi de zirconiu personalizate

  În Clinica GRANDISDENTAL propunem bonturi de zirconiu personalizate la cele mai înalte standarde, fabricate în varianta “hibridă”, prin tehnologia computerizată 3D CAD/CAM. Aceste bonturi, având o formă bio-mimetică oferă o estetică gingivală optimă și sunt o opțiune excelentă pentru orice pacient interesat de o estetică și funcționalitate maximă. Conform cercetărilor și experienței clinice, una din cauzele majore care duc la peri-implantită este designul nereușit al părții protetice pe implant. Bonturile personalizate fabricate la noi sunt din zirconiu, fiind biocompatibile și executate fără metal.

  Micro Bisturiu electric digital

  Micro Bisturiul Electric Digital este un echipament electro-chirurgical de radiofrecvență de înaltă precizie, adecvat pentru intervenții în microcoagulare și pentru intervenții chirurgicale monopolare dentare. Este ideal pentru tratarea țesuturilor delicate și complexe, rezultând o tăiere rapidă micro-netedă cu hemostază extrem de eficientă. Astfel acest echipament oferă rezultate chirurgicale remarcabile datorită caracteristicilor sale superioare de siguranță si minim invazive. În Clinica GRANDISDENTAL este folosit pe larg la producerea hemostazei sau coagulării în țesuturile mucoasei gingivale după intervenția chirurgicală, în cazul sângerării în pulpotomie, pentru acces la cariile sub-gingivale, pentru secționarea țesutului pericoronal sau decapușonare, gingivectomii și proceduri de gingivoplastie, etc.

  Scanare Celulară

  Scanarea celulară oferită la Clinica GRANDISDENTAL este non-invazivă – fără o penetrare dureroasă în corp. Cu ajutorul unui scanner fotospectrometric, obținem o măsurare exactă intra-celulară a țesutului epitelial al palmei în câteva secunde. Rezultatele sunt gata imediat și stau la baza planului de tratament personalizat. Cu ajutorul acestei scanări celulare, are loc evaluarea unui spectru larg de minerale și metale grele: 20 de minerale, 14 metale grele și 15 alți parametri de sănătate – printre care stresul oxidativ și rezistența la insulină.

  Programează-te pentru un consult personalizat

  POARTĂ-ȚI ZÂMBETUL CU ÎNCREDERE!
  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.