Contact rapid

Fă-ți o programare

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Stomatologie Holistică

  Stomatologie Holistică

  Când viziunea avangardistă a unui medic stomatolog se combină cu tehnologia și inovația, ia naștere un concept nou de tratament dentar: stomatologia holistică. Dr. Andrei Pîrgari împreună cu întreg personalul clinicii GRANDISDENTAL Brașov se concentrează pe pacient ca pe un întreg și oferă servicii de stomatologie premium. 

  Ce este stomatologia holistică?

  Stomatologia Holistică, numită și stomatologia biologică sau integrativă este stomatologia care abordează îngrijirea orală dintr-o perspectivă holistică. Astfel, la Clinica GRANDISDENTAL luăm în considerare modul în care sănătatea bucală afectează întregul corp și invers. Prin urmare, Stomatologia Holistică tratează problemele orale concentrându-se pe toate aspectele sănătății. Aceasta include sănătatea ta fizică, emoțională și spirituală.

  Stomatologia integrativă, următorul pas în evoluția stomatologiei

  În rezultatul evoluției medicinii către abordarea integrativă și observând că majoritatea afecțiunilor de sănătate sunt însoțite de afecțiuni dentare, apare Stomatologia Integrativă, care își propune să trateze corpul ca un tot întreg și se bazează pe ideea că toate domeniile sănătății sunt interconectate.

  Ne-am propus să restabilim sănătatea orală a pacienților noștri și în același timp, să tratăm cauzele care au dus la îmbolnăvire. În Clinica GRANDISDENTAL suntem conștienți de faptul că gura noastră este principala poartă de intrare pentru virusuri, bacterii și toxine. Boala de focar, infecțiile sau inflamația din cavitatea bucală se pot extinde și pot genera un dezechilibru la nivelul întregului corp, fiind o cauză pentru apariția bolilor metabolice, bolilor de inimă sau chiar a cancerului.

  Tratamente dentare holistice

  Stomatologia Holistică folosește tratamente dentare care s-au dovedit din punct de vedere științific și practic eficiente și sigure, complementate cu metode și abordări noi precum ozonoterapia și educația nutrițională. Punem accent pe efectul nutriției asupra sănătății bucale și a întregului corp.

  La Clinica GRANDISDENTAL optăm pentru proceduri dentare minim invazive și folosim materiale biocompatibile și non-toxice, biocompatibilitatea se referă la modul în care materialele îți afectează întregul corp. Oferim diverse metode de detoxifiere pentru a înlătura și chiar a inversa efectele intoxicării cu metale grele. Acest proces presupune ghidarea profesională a doctorului cu competențe în domeniul toxicologiei medicale avansate.

  Proceduri holistice adoptate în Brașov

  • Reducerea expunerii la toxine prin întreaga manoperă medicală
  • Precauții speciale pentru pacient la înlăturarea amalgamului dentar, în baza protocolului SMART
  • Tratamente de profilaxie dentară și parodontală
  • Tratamentul bolilor cavității orale precum: gingivită, parodontită, ulcere, stomatită, etc.
  • Coroane și punți din ceramică sau zirconiu
  • Ozonoterapie aplicată local și sistemic
  • Albire profesională cu soluții biocompatibile
  • Tratamente de canal cu materiale biologice active
  • Tratamente de regenerare osoasă și augmentare osoasă cu concentrații trombocitare autologe/autogene
  • Educație nutrițională
  • Evaluarea carențelor nutriționale
  • Protocoale individualizate de detoxifiere care combină terapii bio-oxidative, o dietă specială și programe de suplinire a carențelor concepute pentru a extrage și elimina toxinele din corp.

  Programează-te pentru un consult personalizat

  POARTĂ-ȚI ZÂMBETUL CU ÎNCREDERE!
  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.