Contact rapid

Fă-ți o programare

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Stomatologie Estetică Premium

  Stomatologie Estetică Premium

  Este important să zâmbești atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău, atât pentru aspectul fizic cât și pentru echilibrul tău interior. Iată de ce, în Clinica GRANDISDENTAL vom face design-ul zâmbetului tău ideal cu ajutorul tehonologiei Digital Smile Design.

  Evoluția în stomatologia digitală înseamnă că putem face examinări detaliate stomatologice pentru a planifica tratamentul necesar și pentru a-ți construi un zâmbet remarcabil. Astfel, vei vedea chiar de la început cum vei arăta și cum va arăta dantura ta la sfârșitul procesului. Suntem specializați să proiectam zâmbete cu ajutorul unui soft digital avansat.

  Ia legătura cu noi și lasă-ne să-ți găsim zâmbetul perfect. Ne găsești în Brașov, str. Ioan Popasu 1-3.

  DSD în stomatologia estetică

  DSD sau Digital Smile Design presupune o analiză a proporțiilor faciale cu ajutorul unui soft digital avansat. Acest concept permite o colaborare medic-pacient excelentă pentru vizualizarea soluțiilor propuse, rezultatul final putând fi anticipat cât mai fidel.

  Zâmbetul perfect înseamnă sănătate și simetrie, înseamnă expresivitate armonioasă și caracteristici unice. Individualitatea ta rămâne mereu prezentă și întreg planul de tratament este personalizat și se concentrează pe dorințele tale.

  Pașii pentru un zâmbet remarcabil

  1. Identificăm care sunt așteptările și necesitățile tale referitor la zâmbetul tău. La această etapă, prin intermediul discuțiilor detaliate cu fiecare pacient în parte legat de zâmbetul dorit, stabilim care sunt necesitățile și așteptările.
  2. Efectuăm imagini cu situația actuală a danturii și a trăsăturilor faciale apoi, cu ajutorul programelor computerizate vom simula noul tău zâmbet. La această etapă vom face câteva poze care să ne permită înregistrarea trăsăturilor tale unice.
  3. Realizam un design UNIC al zâmbetului tău cu ajutorul softului specializat. În baza datelor tale individuale, a fotografiilor și a proporțiilor faciale, specialiștii Clinicii GRANDISDENTAL vor simula noul design al zâmbetului tău.
  4. Informația este putere! Analizăm fiecare detaliu pentru o examinare estetică detaliată: poziția dinților, culoarea, forma, mărimea, ocluzia, dacă suferi de boala parodontală și starea generală a sănătății. Aceste date ne permit să luăm decizii corecte, astfel încât să ne bucurăm la sfârșit de rezultatul final excelent.

  De ce să alegi Digital Smile Design?

  Eziți să îți dai acordul pentru tratamente dentare complicate și de lungă durată? Dar dacă ai avea posibilitatea de a vedea cum vei arăta la finalul tratamentului? Digital Smile Design înseamnă că putem verifica rezultatul tratamentului, chiar înainte să-l începem. Nu facem niciun tratament pană când nu avem o planficiare exhaustivă a tratamentului, astfel încât să garantăm siguranța rezultatului final. De asemnea, pacientul are un rol activ pe tot parcursul tratamentului. Părerea ta contează!

  Specialiștii Clinicii GRANDISDENTAL analizează posibiltățile și factorii de risc și pregătesc diferite opțiuni pentru a fi discutate cu pacientul. Acest lucru permite o mai bună comunicare și sporește încrederea pacienților în echipa noastră. Tehnologia cu care lucrăm ne permite monitorizarea continuă a tratamentului, evaluarea procesului și a rezultatelor, prevenind orice posibilă complicație. La sfârșitul procesului vei avea un zâmbet perfect care îți va permite să fii tu însuți!

  Igienizare profesională și profilaxie dentară

  În clinica GRANDISDENTAL este aplicat sistemul de igienizare și profilaxie dentară GBT (Guided Biofilm Therapy). Terapia ghidată a biofilmului este un concept performant de igienizare și profilaxie dentară care se realizează combinând detartrajul ultrasonic cu tehnologia AIRFLOW® și PERIOFLOW® într-un mod minim invaziv, care are drept scop înlăturarea biofilmului dentar.

  Biofilmul dentar sau placa bacteriană așa cum este cunoscută de toată lumea este principala cauză a apariției cariilor, a infecțiilor periodontale și peri-implantare. În realitate, cei mai mulți pacienți intră în cabinetele medicale după instalarea unui disconfort. Igienizarea profesională se efectuează cu produse biologice active ținând cont de starea dinților și a gingiilor.

  Albire dentară Brașov

  În Clinica GRANDISDENTAL folosim tratamentul Philips Zoom ca metodă de albire dentară profesională.

  Albirea profesională este o procedură care asigură un zâmbet frumos pacientului și care presupune două etape: igienizarea profesională înainte de procedura de albire și procedura de albire propriu-zisă care durează circa 60 minute, timp în care dinții se pot albi cu până la nouă nuanțe. Te așteptăm în clinica GRANDISDENTAL din Brașov, pentru a-ți înfrumuseța zâmbetul, pentru a-l face mai luminos și mai tânăr.

  Proceduri de estetică dentară Brașov:

  • Digital Smile Design pentru un zâmbet minunat
  • Igienizare profesională și profilaxie dentară, care implică îndepărtarea plăcii bacteriene, tartru, colorații inestetice de pe suprafața dinților
  • Albire dentară profesională

  Recomandăm prevenția și îngrijirea eficientă a dinților prin utilizarea aței dentare și a periajului regulat acasă, de cel puțin 2 ori pe zi, și controlul stomatologic periodic la fiecare 4- 6 luni, pentru menținerea unei sănătăți orale optime.

  Programează-te pentru un consult personalizat

  POARTĂ-ȚI ZÂMBETUL CU ÎNCREDERE!
  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.