Contact rapid

Fă-ți o programare

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Scanare Celulară

  Scanare Celulară

  Fiind mereu preocupați de găsirea metodelor noi în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor cavității orale, în Clinica GRANDISDENTAL din Brașov oferim Scanarea celulară, un diagnostic ultramodern, non-invaziv și rapid care măsoară bio-disponibilitatea mineralelor, a oligoelementelor și existența metalelor grele la nivel celular.

  Analiză non invazivă în 30 de secunde în Brașov

  Metodele clasice de diagnosticare - precum analiza sângelui, a urinei sau analiza mineral-tisulară a părului – sunt de obicei complexe și costisitoare. Scanarea revoluționară celulară Zell Screenining (ZS) măsoară bio-disponibilitatea mineralelor, oligo-elementelor și a metalelor grele direct în celule - foarte simplu, rapid și fără durere prin intermediul fotospectrometriei direct prin pielea din palma mâinii.

  Ce afli cu exactitate în cadrul Scanării Celulare

  Cu ajutorul scanări celulare, obținem date despre 20 de minerale, 14 metale toxice și 15 alți parametri de sănătate – precum rezistența la insulină, stresul oxidativ, funcția imunitară, etc. Pentru a depista aceste valori în mod clasic, este nevoie de analize complexe, costisitoare și invazive. Evaluarea stării celulare prin intermediul scanării celulei este disponibilă imediat și arată în mod clar existența unui dezechilibru (deficiență sau excesul mineralelor).

  Echilibrul mineral celular – pentru o calitate mai buna a vieții

  Cu ajutorul Scanării Celulare reușim să găsim sursa problemelor tale de sănătate sistemice pe care cu siguranță nu le-ai asociat cu prezența metalelor grele în organism sau cu o carență de minerale. Metalele grele influențează buna-funcționare a celulei și produc diverse dezechilibre și afecțiuni ale organelor interne.

  Metalele grele cauzează neurotoxicitate, generează radicali liberi, ceea ce promovează stresul oxidativ, distrugând la nivel celular mitocondriile, lipidele, proteinele și ADN-ul, rezultând în deteriorarea țesuturilor, îmbătrânire prematură și îmbolnăvirea organismului. Prin dominarea și blocarea integrării mineralelor importante și a oligo-elemenelor, acestea declanșează blocaje metabolice și simptome de deficiență minerală.

  Tratamentele noastre vizează celula

  Tratăm din interior către exterior, ne concentrăm asupra celulei pentru că sănătatea începe din cea mai mică componentă prezentă în organism. Un dezechilibru la nivel celular înseamnă un proces degenerativ care poate duce în timp la îmbolnăvirea întregului corp.

  Programează-te acum pentru o scanare celulară la Clinica GRANDISDENTAL. Vei fi uimit despre ce îți spun celulele referitor la starea ta de sănătate – iar echipa noastră te va consulta în vederea optimizării valorilor tale minerale pentru restabilirea stării de sănătate.

  Programează-te pentru un consult personalizat

  POARTĂ-ȚI ZÂMBETUL CU ÎNCREDERE!
  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.