Contact rapid

Fă-ți o programare

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Întrebări frecvente

  Întrebări frecvente

  O echipă de specialiști pentru lucrări dentare de orice fel

  Știm că ai foarte multe întrebări, așa este și firesc. Suntem aici să răspundem la fiecare dintre ele și să te ajutăm să faci cele mai bune alegeri pentru sănătatea ta, atât cea orală cât și pentru starea ta de bine în general.

  Intrebari frecvente

  1. Cine sunt specialiștii din clinica stomatologică GRANDISDENTAL?

  Excelezi dacă pui pasiune în cea ce faci și te concentrezi pe cea ce este esențial: pacientul. În clinica noastră totul se învârte în jurul pacientului, în jurul nevoii acestuia de a avea o dantură sănătoasă și frumoasă. Lăsăm în urmă tratamentele dentare convenționale și ducem stomatologia din Brașov la un alt nivel.

  Intrebari frecvente

  2. Care este filozofia noastră?

  Fiecare pacient este unic și pentru fiecare trebuie construit un plan de tratament adecvat. Suntem responsabili pentru cei care își pun speranțele în noi, motiv pentru care ne dedicăm scopului de a folosi proceduri minim invazive în sănătatea orală a pacienților.

  Intrebari frecvente

  3. Prin ce ne diferențiem?

  Ne-am propus să fim diferiți încă de la început. Medicina stomatologică clasică poate fi depășită dacă se aplică tehnici holistice și metode inovative precum DSD, ozonoterapia sau procedurile biomimetice. Programează-te la o consultație pentru a te convinge de calitatea serviciilor stomatologice pe care ți le putem oferi.

  Cât de important este zâmbetul TĂU? Statistici despre dinți și sănătatea orală.

  Intrebari frecvente

  4. Ce este DSD și cum te ajută?

  Toată lumea visează la un zâmbet perfect și în armonie cu celelalte trăsături ale feței. Hai să facem o previzualizare digitală a felului în care va arăta zâmbetul tău după planul de tratament propus de echipa de specialiști a clinicii stomatologice Grandis Dental.

  Intrebari frecvente

  5. Parodontita poate fi tratată?

  Da, există mai multe metode de combatere a acestei afecțiuni. În funcție de gravitatea cazului, vom combina tehnici și tratamente care au ca scop îndepărtarea infecțiilor, salvarea dinților naturali și regenerarea țesutului.

  Intrebari frecvente

  6. Implant dentar sau coroniță?

  Îți vom explica toate procedurile care sunt legate de un implant dentar și de ce este metoda preferată de restaurare a danturii. În plus, te vom informa despre prețul procedurilor stomatologice și despre etapele în care se realizează un implant dentar în clinica stomatologică GRANDISDENTAL din Brașov.

  Ne place că ai multe întrebări, tocmai de aceea te invităm să alegi ora la care dorești să fii consultat. Vom sta de vorbă despre ce tratamente sunt potrivite cazului tău și vom găsi soluția pentru că tu să zâmbești din nou. Tu ești important pentru noi, tu, prin calitatea de pacient, devii cartea noastră de vizită.

  Programează-te pentru un consult personalizat

  POARTĂ-ȚI ZÂMBETUL CU ÎNCREDERE!
  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.