Contact rapid

Fă-ți o programare

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Implantologie dentară

  Implantologie dentară

  Implanturile dentare sunt soluția ideală de tratament în cazul dinților lipsă pentru pacienții cu edentații parțiale sau totale.

  Beneficiile implantului dentar

  În cazul în care îți dorești restabilirea funcției dintelui lipsă, la Clinica GRANDISDENTAL din Brașov considerăm că implanturile dentare oferă următoarele beneficii: arată și se comportă ca un dinte natural, pot preveni pierderea osoasă, îți susțin structura feței, sunt soluții durabile și rentabile, sunt ușor de îngrijit și îți permit să mănânci, să vorbești și să râzi cu încredere.

  Implant dentar Brașov

  În Clinica GRANDISDENTAL din Brașov propunem implanturi dentare de calitate premium dintr-un aliaj de titan cu puritate înaltă (commercially pure titanium- CP4), cu un tratament de suprafață unic constituită dintr-o nano-structură de ioni de calciu pentru a induce osteointegrarea rapidă. Acesta are funcția de rădăcină artificială în osul maxilar, acolo unde lipsește dintele natural. Reconstrucția propriu-zisă este compusă din trei elemente: unul intraosos (implantul) și două supraosoase (bontul protetic, coroana). Bontul protetic poate fi acoperit cu punte sau proteză.

  Restaurarea pe implanturi este estetică și funcțională: la scurt timp după intervenție, pacientul a și uitat că de fapt a pierdut un dinte în acel loc.

  Bonturi protetice de zirconiu personalizate

  În Clinica GRANDISDENTAL oferim bonturi de zirconiu personalizate la cele mai înalte standarde, fabricate în varianta “hibridă”, prin tehnologia computerizată 3D CAD/CAM. Aceste bonturi, având o formă bio-mimetică oferă o estetică gingivală optimă și sunt o opțiune excelentă pentru orice pacient interesat de o estetică și funcționalitate maximă. Conform cercetărilor și experienței clinice, una din cauzele majore care duc la peri-implantită este designul nereușit al părții protetice pe implant. Bonturile personalizate fabricate la noi sunt din zirconiu, fiind biocompatibile și executate fără metal.

  Implantologie dentară ghidată

  Chirurgia asistată de computer este o procedură inovatoare în implantologie, ce permite poziționarea sigură și previzibilă a implantului pe arcada dentară. Chirurgia ghidată este o tehnică extrem de eficientă folosită cu succes în Clinica GRANDISDENTAL din Brașov, ceea ce asigură inserarea exactă a implantului dentar, permițând efectuarea unei intervenții chirurgicale cât mai exacte, minim invazive, într-un timp redus și foarte des fără suturi, dar cu un rezultat post operator excelent. Avantajul principal al tehnicii îl reprezintă evitarea amplasării greșite a implantului și reducerea numărului de intervenții chirurgicale, ceea ce în final duce la creșterea ratei de integrare cu succes a implantului dentar.

  Implant dentar Brașov, soluții unice la probleme unice

  Fiecare pacient este privit și tratat individual și pentru fiecare găsim o soluție confortabilă din toate punctele de vedere, inclusiv când vorbim de aspectul financiar. De la restaurarea unui singur dinte și până la restaurări totale, în clinica din Brașov GRANDISDENTAL concepem un tratament dentar personalizat care să se potrivească cu nevoile tale.

  Suntem aici să răspundem la toate întrebările și să găsim împreună cel mai potrivit plan de tratament.

  Programează-te pentru un consult personalizat

  POARTĂ-ȚI ZÂMBETUL CU ÎNCREDERE!
  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.