Contact rapid

Fă-ți o programare

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Experiență

  Experiență

  Învățăm zi de zi să fim mai buni, pentru că ne pasă!

  Medicina este într-o continuă evoluție, în fiecare zi apar tehnici și materiale noi, lucru valabil și în cazul tratamentelor stomatologice. Folosirea ultimelor tehnici în chirurgie și implantologie, endodonție și stomatologie estetică sunt felul în care ne arătăm grija și respectul pentru pacient. Vrei mai multe detalii despre expertiză, certificări sau alte studii?

  Folosirea ultimelor tehnici în chirurgie și implantologie, endodonție, parodonotologie și stomatologie estetică sunt felul în care ne arătăm grija și respectul pentru pacient. Vrei mai multe detalii despre expertiză?

  GrandisDental

  Cheia succesului

  Echipa de profesioniști din cadrul clinicii, tehnicile avansate, aparatura de înalta performanță și îngrijirea personalizată axată pe pacient sunt principalele elemente care definesc serviciile stomatologice premium oferite de GRANDISDENTAL în Brașov.

  GrandisDental

  100% implicare

  Excelezi dacă pui pasiune în cea ce faci și te concentrezi pe cea ce este esențial: pacientul. În clinica noastră totul se axează pe nevoile pacientului, în jurul nevoii acestuia de a avea o dantură sănătoasă și frumoasă. Lăsăm în urmă tratamentele dentare convenționale și ducem stomatologia din Brașov la un alt nivel.

  Dr. ANDREI PÎRGARI Dr. Medic Stomatolog / Doctor în Științe Medicale

  Dr. Andrei Pîrgari - readuce în atenție conceptul holistic de tratament stomatologic și puterea de autovindecare a fiecărui pacient. Absolvent al Facultății de Stomatologie UMF ”Gh. Popa” din Iași în 1999, Dr. Andrei Pîrgari își dedică timpul studiului și descoperirii cauzelor îmbolnăvirii și caută soluții și tratamente integrative, axate pe auto-vindecare. Astfel, studiază în profunzime cauzele apariției bolii parodontale în cadrul tezei de Doctor în Științe Medicale și drept rezultat creează un concept integrativ care se bazează pe terapii bio-oxidative și de suplinirea carențelor nutriționale în tratamentul complex al afecțiunilor orale.

  Cu o expertiză îndelungată și multiple diplome și specializări, medicul stomatolog Andrei Pîrgari se dedică tratamentelor dentare minim invazive și regenerative, fiind specializat în implantologie, chirurgia dento-alveolară și parodontală. Pasionat de estetică dentară și de rolul acesteia în starea de bine a pacientului, Andei Pîrgari se specializează în DSD (Digital Smile Design) și pune accent pe funcția dentară și frumusețea naturală a dinților bazată pe armonia proporțiilor faciale unice. Specialist în parodontologie, dr. Andrei Pîrgari este concentrat asupra implementării tehnicilor inovative și revoluționare în abordarea tratamentelor parodontale, obținând competență în Oxigen-Ozono terapie, specializări în implantologie, chirurgie parodontală regenerativă și toxicologie medicală avansată.

  ANGELINA ZAPOROJAN - PÎRGARI Manager / Consilier nutriție

  Angelina Zaporojan-Pîrgari este co-fondatoare, specialist în nutriție integrativă și asigură managementul în cadrul clinicii dentare GRANDISDENTAL din Brașov. Este absolventă a Programului de Nutriție Integrativă de pe lângă Universitatea din New-York, USA și cursului de Tehnician Nutriționist al Academiei de Nutriție din București. Angelina Zaporojan-Pîrgari pornește de la ideea că fiecare persoană este unică, cu propriile necesități, obișnuințe de viață și priorități. Astfel, consideră că sănătatea vine nu doar din hrana din farfurie, dar și din apa pe care o consumi, aerul pe care-l respiri, iubirea din viața ta, activitatea fizică practicată, o carieră în care să te simți realizat, practica spirituală și multe altele.

  Integrative Nutrition Logo

  La Clinica GRANDISDENTAL, Angelina Zaporojan-Pîrgari promovează o abordare bazată pe bio-individualitate, pentru că nu există o singură dietă pentru toți, astfel explorează împreună cu clienții săi stilul de viață și obiceiurile alimentare și creează programe personalizate.

  Asistentele Clinicii GRANDISDENTAL sunt instruite pentru o asistență axată pe nevoile pacientului și dispun de numeroase specializări, precum “Prevenirea și controlul infecțiilor nozocomiale”, “Transmiterea virușilor hepatici”, “Responsabilitate multisectorială pentru sănătate” etc.

  Adriana Ionescu (Asistent stomatologic)
  Estera Chete (Asistent medical principal)
  GrandisDental

  Misiunea noastră

  La GRANDISDENTAL, îmbinăm profesionalismul cu inovația și tehnicile de ultimă generație pentru a-ți oferi o experiență unică, servicii medicale integrate la standarde premium și personalizate pentru nevoile tale. Acest lucru este posibil utilizând echipamente de ultimă oră, tehnici holistice de tratament și o echipă profesională dedicată performanței.

  GrandisDental

  Viziunea noastră

  Viziunea noastră se bazează pe profilaxia și prevenția dentară, toate serviciile noastre fiind concentrate pe sănătatea pacientului. Folosirea tehnologiilor moderne și a terapiilor holistice duc la îmbunătățirea calității vieții și a stării tale de bine pe termen lung.

  GrandisDental

  Excelență în stomatologie

  Pacienții GRANDISDENTAL au parte de o experiență a excelenței în stomatologie: cele mai noi tehnici în medicina dentară, materiale de înaltă calitate și aparatură performantă pentru cel mai bun rezultat.

  Programează-te pentru un consult personalizat

  POARTĂ-ȚI ZÂMBETUL CU ÎNCREDERE!
  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.