Contact rapid

Fă-ți o programare

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Chirurgie Dentară

  Chirurgie Dentară

  În clinica GRANDISDENTAL alegem intervenții chiurgicale minim invazive, atraumatice și care sunt ușor de suportat.

  Intervenții de chirurgie dento-alveolară

  Chirurgia dento-alveolară permite rezolvarea unor probleme complicate ce au ca punct de plecare sistemul dento-maxilar. Efectuăm extracții dentare, extracțiile molarilor de minte incluși sau semi-incluși, odontectomii, granuloame apicale, chisturi maxilare, extracții dentare dificile, abcese periosoase, etc.

  Chirurgie dentară parodontală

  Intervențiile de chirurgie parodontală regenerativă urmăresc restabilirea aparatului de susținere a dinților care s-a deteriorat din cauza bolii parodontale inflamatorii sau a leziunilor traumatice. Respectând biologia corpului putem să obținem rezultate predictibile și de durată. Astfel, cele mai bune materiale sunt obținute din propriile materiale biologice ale corpului fiind și cele mai sigure. În Clinica GRANDISDENTAL combinăm tehnici de chirurgie parodontală regenerativă cu tehnologii bio-oxidative și de corectare a carențelor nutriționale, care duc la rezultate predictibile și sustenabile pentru pacienți. Astfel, vindecarea rapidă și regenerarea țesuturilor parodontale le permite pacienților să obțină din nou confortul vieții prin păstrarea dinților naturali.

  Sinus lifting minim invaziv

  Pierderea dinților din zonele laterale, în special a molarilor de la maxilarul superior, duce la pierderea osului din acea zonă, ceea ce deseori face imposibilă plasarea unui implant. În aceste cazuri, pentru inserarea implantului este nevoie de o procedură de sinus lifting care presupune ridicarea sinusurilor în vederea suplimentării osoase. Pentru procedura de sinus lifting în clinica GRANDISDENTAL din Brașov utilizăm o tehnologie inovatoare de ultimă generație, care permite augmentarea sinusului maxilar printr-o metoda minim invazivă pe cale internă, cu înserare concomitentă a implantului dentar. Această tehnică permite abordarea sinusului maxilar cu grosimea podelei osoase de 1-2 mm, este o procedură atraumatică cu edem și dureri postoperatorii reduse, cu o vindecare rapidă și o regenerare perfectă a osului.

  Programează-te pentru un consult personalizat

  POARTĂ-ȚI ZÂMBETUL CU ÎNCREDERE!
  Quick Contact Icon
  Back top icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.